topfc

Laatste Nieuws

Barneveld90 Oldtimerbeurs
Zaterdag 26 oktober veteranen, motoren, onderdelen-en bromfietsenbeurs Barneveld 
Beurs vindt plaats in Manege Voorwaaerts, Essenweg 88, 3774 CD te Kootwijkerbroek. Voor meer informatie kijk op www.barneveld90.nl

Technische middag.
Ondanks veel inzet van onze voorzitter Ton van der Vleuten en Robert Storsbergen, is het niet gelukt om iemand bereid te vinden als spreker voor een technische middag in april.

We vinden het steeds moeilijker om iemand te vinden, vandaar de oproep aan jullie clubleden om eens te denken of je zelf iets kan vertellen over een technisch aspect van onze geliefde hobby.
De technische middagen worden door veel leden ontzettend op prijs gesteld en het zou jammer zijn als dit aspect van de club op die manier geen doorgang meer zou vinden.

Bestuurswisseling Velocetteclub Nederland.
Ton van der Vleuten is op 9 februari 2019 benoemd tot voorzitter van de Velocetteclub.

Smeermiddelen en brandstof
Peter Koger is namens de Velocetteclub afgevaardigde voor de FEHAC. Peter is binnen de FEHAC projectleider smeermiddelen en brandstof en houdt zicht o.a. bezig met het opstellen van een beleidsdokument voor de overheid omtrent brandstof en smering oud historisch erfgoed. Wil je op de hoogte blijven van deze onderwerpen, abboneer je dan op de FEHAC Nieuwsbrief
Spare part list
Onder website titel "werkplaats" vind je de spare parts list. De list is opgebouwd in een pdf structuur. Zoek je een technisch artikel, ga dan naar de juiste categorie of geef in Acrobat reader een zoekopdracht.Heb je een belangrijk artikel die in een categorie kan worden opgenomen, stuur deze dan in PDF vorm naar de webmaster.

Passie voor motorracen
Velo lid Joop van Brecht neemt op 82 jarige leeftijd afscheid van het motorracen. Bekijk hier zijn verhaal en het boek wat joop heeft gemaakt.

Mededelingen van de webmaster

Wat is het Velocette internetforum?
Het Velocette internetforum bezoek je om met elkaar over favoriete Velo onderwerp te praten, of om de mening van type specialisten te vragen over een of ander. Of soms gewoon als tijdverdrijf.Hoe werkt het Velocette forum ?
Het velocette forum-discussie werkt ongeveer zo: je wilt een discussie starten of vraag stellen. Hiervoor pak je een "nieuw bericht",wat je een duidelijke onderwerp geeft.
Je plaatst de vraag en je verzend het bericht. Iemand anders komt op het forum, ziet je vraag, en reageert daarop: hij plaatst met een nieuw bericht; zijn reactie onder het jouwe.
Nog even later weer iemand. Jij gaat zelf regelmatig langs bij "jouw bericht" en leest de nieuw toegevoegde reacties, reageert daar weer op, en zo ontstaat een compleet gespreksonderwerp met een keten van samenhangende berichten.Hoe kan ik mij aanmelden als lid ?
Als je naar de website gaat van de Velocette club klik je op forum. Er verschijnt een forum scherm. Klik op de button registreren. Er verschijnt een registratie scherm.
Nu kun je jezelf registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Naam en wachtwoord mag je zelf bepalen.
De webmaster kijkt daarna of je als Velo lid geregistreerd staat en keurt de registratie goed.
Je krijgt van de webmaster een mailbericht. Daarna kun je inloggen en gebruik maken van de diensten.

Op het Velocette forum hebben 40 leden (ongeveer 10%) zich nu aangemeld.

Heb je dit nog niet gedaan doe dan een mail naar de webmaster.

Webmaster: Jan Klein Hulze

tel: 06-21489464 
Stuur Turn on JavaScript!